Verkennende studie parkresort Albanie
U kunt dit formulier gebruiken om een reactie of opmerking over dit project te versturen.

Email *


Vraag / opmerking *


Verzenden

Verkennende studie parkresort Albanie

Op verzoek van een investeerder in Albanie is een verkenning uitgevoerd naar de ontwikkeling van een exclusief parkresort langs de kust van Albanie. Hiervoor zijn als eerste stap de ruimtelijke kwaliteiten van deze locatie verkend, welke tot uiting komen in de nabije aanwezigheid van de zee, het strand, de lagunes en de bergen.

Vervolgens zijn de uitgangspunten voor de ontwikkeling van een exclusief parkresort gedefinieerd; de ontwikkeling dient bij te dragen aan de natuurlijke kwaliteiten van de plek, een impuls te geven aan de regionale economie en een nieuwe sterke identiteit te geven aan de plek.

Deze uitgangspunten zijn vertaald in vier verschillende vormgevingconcepten; de randzone, de kust, de hogere delen binnen het plangebied en een buitendijks 'Adelaars' eiland. Zij bieden ieder inspiratie voor mogelijkheden en kansen, welke met de opdrachtgever nader afgewogen worden.


Project nummer: 1204

Locatie: Kustzone Albanie

Opdrachtgever: Investeerder Albanie

Jaar van planvorming: 2012


Brons + Partners Landschapsarchitecten bv - Everwijnstraat 9 - 4101 CE Culemborg - T: (+31)345 534 765 - E info@bronsenpartners.nl - © 2023