Landschappelijke inpassing N322
U kunt dit formulier gebruiken om een reactie of opmerking over dit project te versturen.

Email *


Vraag / opmerking *


Verzenden

Landschappelijke inpassing N322

Tender van Provincie Gelderland, 'over ver weg kijken en verbinden'

'Over ver weg kijken en verbinden' heeft alles te maken met de ambitie van BAM om de ingreep van de nieuwe N322 als vanzelfsprekend in het landschap in te passen. Naast de landschappelijke component spelen ook ecologie, de vormgeving van kunstwerken en beeldende kunst een belangrijke rol. Brons + Partners Landschapsarchitecten vormt hierbij de spin in het web en stuurt als ruimtelijk regisseur het ontwerpteam aan en is aanspreekpunt voor BAM over de gewenste ruimtelijke kwaliteit.

De aanleg van de nieuwe N322 luidt onmiskenbaar een nieuwe tijdsperiode in voor het land van 'Maas en Waal'. Om de weg zo goed mogelijk te in te passen in het huidige landschapsbeeld wordt het nieuwe trac� 'verbonden' door aansluiting te zoeken bij de aanwezige landschappelijke karakteristieken van het gebied, de recreatieve routes en de ecologie. Het 'ver weg kijken' gaat over het zicht op de openheid van de kom.


Project nummer: 901

Locatie: Land van Maas en Waal

Opdrachtgever: BAM Wegen bv

Product: Infra

Jaar van planvorming: 2009


Brons + Partners Landschapsarchitecten bv - Everwijnstraat 9 - 4101 CE Culemborg - T: (+31)345 534 765 - E info@bronsenpartners.nl - © 2023