U kunt dit formulier gebruiken om een reactie of opmerking te geven.

Email *


Vraag / opmerking *


Verzenden

NIEUWS


06-06-2014

Australië, Lake Hume, New South Wales

Brons + partners verwerft 2e opdracht in Australië voor het ontwikkelen van een nieuw concept voor het vervallen Lakelands recreatiepark.


Southern Cross Parks,  Australië, heeft Brons + partners opdracht gegeven om in Tallangatta, 500 km ten noorden van Melbourne een nieuw concept te ontwikkelen voor het vervallen Lakelands recreatiepark voor campers en cabins, gelegen aan het Lake Hume. Het park maakt onderdeel uit van een complex van waterreservoirs. Een uitgebreid masterplan vormt de basis, waarbij verbetering van de waterkwaliteit, ecosystemen, optimalisatie van de landbouw,  aandacht voor het cultureel erfgoed en verbetering van de recreatie en toerisme onderdelen vormen.

 

Brons + partners richt zich met name op de herontwikkeling van het bestaande recreatiecomplex langs het Lake Hume. Bedoeling is dat de plannen van Brons + partners geïntegreerd worden in de toekomstvisie voor de herontwikkeling van dit gebied.


Zie voor nadere informatie en meer afbeeldingen de projectomschrijving.« terug
Brons + Partners Landschapsarchitecten bv - Everwijnstraat 9 - 4101 CE Culemborg - T: (+31)345 534 765 - E info@bronsenpartners.nl - © 2023